;

Werking

Hoe doen we het?

Hoe doen we het?

Voor varkensvlees en lamsvlees worden er iedere week, afhaal- en leverdata voorzien. Je kan enkel bestellen voor de eerstvolgende afhaal- of leverdatum en dit kan tot de donderdagmiddag ervoor. 

Afhalen kan:

op zaterdagnamiddag tussen 15u00 en 17u00

op zondagmorgen tussen 9u30 en 11u30

Leveren doen we op zaterdag tussen 17u00 en 19u00

Tijdens deze afhaaluren ben je steeds welkom op de boerderij voor extra uitleg. Eventueel kan je een bestelformulier meenemen of een bestelling plaatsen. In ons frigo'tje is er iedere week ook wat vlees los te verkrijgen zonder bestelling. 

Bestellen kan via onze webshop, via mail, via een bestelformulier of telefonisch. 

Bij rundsvlees word je via mail op de hoogte gehouden. Op het moment dat het volledig rund verkocht is, wordt de afhaal- of leverdatum afgesproken. 

Meer informatie vind je terug op onze pagina’s “varken” , “koe”en "lam"

Vanaf een bestelling van 20 euro, kan je kiezen om het thuis te laten leveren. Er wordt een kleine meerprijs van 3 euro gerekend. De plaatsen waar we leveren staan duidelijk aangeduid op onze kaart.