;

't Oud Hof

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Ik ben Stijn. Ik heb twee kinderen, Julie en Tibo. In 2010 nam ik het bedrijf over. Ik ben de vierde generatie op rij die op dit bedrijf werkzaam is. Het is telkens overgegaan van vader op zoon. Een echt familiebedrijf dus.  ‘t Oud hof is gelegen in het West- Vlaamse Bekegem. Het is een gemengd en gesloten bedrijf met varkens, vleesvee en akkerbouw. Sinds kort kwam thuisverkoop van ons eigen vers vlees erbij.

Waarom thuisverkoop?

Vooral omdat we fier zijn op ons product. Daarnaast biedt een korte keten tal van mogelijkheden en voordelen waar iedereen baat bij heeft. 

Onze dieren

Onze dieren

Het betreft kwaliteitsvlees van het rund (belgisch wit blauw) en het varken, geboren, opgegroeid en slachtrijp gemaakt op onze hoeve. We hebben veel aandacht voor de gezondheid en het welzijn van onze dieren. Ook hygiëne is erg van belang op ons bedrijf. Door deze preventieve aanpak hebben wij een zeer laag antibioticaverbruik. 

We vervoeren de dieren zelf naar het slachthuis zodat ze geen stress ervaren. Dit komt de smaak en de kwaliteit van ons vlees ten goede. Onze dieren krijgen een gevarieerd natuurlijk voedsel dat bestaat uit graan, maïs, gras,.. Zelf zaaien we maïs en graan op onze velden die dan gebruikt worden voor het voedsel van onze dieren.